woensdag 13 december 2017

Prijswinnend boek van Brabants Landschap

Bedankt, Brabants Landschap voor het boek "Met andere ogen - natuur in Zundert" dat ik gewonnen heb met het delen van de 'winterse #natuurbeleving' foto's op Twitter. Vanmiddag werd het boek per post bezorgd.

"Bedankt voor het delen van je winterse #natuurbeleving gisteren. Je hebt daarmee het boek m.facebook/demooistenatuur/ gewonnen!", was de leuke reactie op mijn foto's.

Brabants Landschap deed zondag op Twitter een oproep om foto's te delen, die betrekking hadden op winterse belevingen in natuurgebieden van Brabants Landschap. Maandag kreeg ik op mijn Twitteraccount bericht dat ik de prijswinnende foto's had gedeeld met Brabants Landschap.

Toch een leuke verrassing.

Het mooie prijswinnende (foto)boek over de natuurgebieden van Brabants Landschap in de omgeving van Zundert.

"Mooi boek." Het was die gedachte, die haar een tijd geleden op een idee bracht. Wat nou, als er een ongelofelijk mooi boek kwam? Eén met foto’s die iedereen met frisse blik naar de eigen natuur zou doen kijken? Als die ene lamp gericht op dat alledaagse voorwerp? Ze dacht niet lang na. Zocht contact met Ed Michels, ecologisch adviseur en natuurfotograaf uit Etten-Leur, zette haar journalistieke werk even in de ijskast, en samen met Michels trok ze, de fotocamera stevig om de nek, de Zundertse natuur in. Het resultaat, een prachtig (foto)boek over de natuur in de omgeving van Zundert.


Boek bestellen
Geniet u ook zo van de prachtige natuurgebieden in uw eigen omgeving? Dan is het unieke fotoboek ‘Met andere ogen – natuur in Zundert’ echt iets voor u!

Hardcover, 224 pagina’s en met honderden prachtige natuurfoto’s.
Het boek is, zolang de voorraad strekt, voor €29,95 euro te koop.

Bestellen kan op: http://boekmetandereogen.nl/