zaterdag 31 oktober 2015

Herfstwandeling Diessen, Esbeek en Oostelbeers

Vanmorgen heb ik een wandeling gemaakt bij de Annanina's Rust in Diessen. In het voornamelijk loofbos, Eik en beuk, zijn veel mooie paddenstoelen en zwammen te vinden.

Mooie lanen en wandelpaden in Annanina's Rust in Diessen

Daarna ben ik naar landgoed 'de Utrecht 'gereden. Achter de herberg "In den Bockenreijder" stroomt het beekje De Reusel. In het gebied daar omheen ging de tweede wandeling. Daarna kwam er nog een derde wandeling. De herfstwandeling nabij de Bockenreijder op het grondgebied van Esbeek, bied veel mogelijkheden. Achter de herberg "In den Bockenreijder" stroomt het beekje De Reusel. In het gebied daar omheel ging de tweede wandeling. Ook een wandelijng richting de Flaes is een aanrader. Deze foto's zijn genomen achter de herberg, die op een mooie herfstdag als vandaag overladen vol zat.

Daarna kwam er nog een derde wandeling. In Oostelbeers, Landgoed de Baest. Een landgoed van Dr. Jan Hein van de Mortel, een voormalig ambassadeur voor Nederland in Zwiterland. Het landgoed strekt zich uit van Oostelbeers tot aan het bedevaardsoord 'de Heilige Eijk' in Spoordonk - Oirschot.

Zonnestralen in landgoed 'de Baest'\